Kabelio žirklės Knipex 9511225

66,37 

Knipex 9511225 yra aukštos kokybės kabelių žirklės, sukurtos siekiant užtikrinti efektyvų ir lengvą darbą su įvairiais kabeliais. Šios žirklės išsiskiria keliais svarbiais bruožais:

  1. Didelė svirties jėga ir ilgos rankenos: Dėl aukštos svirties jungties ir optimizuotų pjovimo briaunų, pjovimas yra lengvesnis nei naudojant kompaktines kabelių žirkles. Tai leidžia atlikti darbą su mažiau pastangų.
  2. Universalumas: Knipex 9511225 gali pjauti kietus varinius ar aliumininius kabelius iki 2 AWG, suvyta kabelius iki 2/0 AWG ir smulkiai suvyta kabelius iki 4/0 AWG.
  3. Dvigubos pjovimo zonos: Žirklės turi dvi pjovimo zonas. Viena iš jų – žingsninės pjovimo briaunos, kurios leidžia kabelius padėti arčiau jungties, o priekinė pjovimo briauna skirta laipsniškam didesnių kabelių pjovimui (vadinamam „kramtymui”).
  4. Paprastas valdymas: Žirklės gali būti naudojamos viena arba dviem rankomis, o rankenų atidarymas minimalus net ir dideliems kabelių diametrams, kas leidžia dirbti lengviau ir patogiau.
  5. Plonas galvutės dizainas: Plona galvutė užtikrina geresnį prieinamumą sunkiai pasiekiamose vietose, leidžiant lengviau dirbti net ankštose erdvėse.
  6. Saugumas ir tikslumas: Reguliuojama, didelės svirties boltuota jungtis užtikrina tikslų ir sklandų pjovimą, o specialus apsaugos nuo suspaudimo mechanizmas apsaugo operatoriaus pirštus nuo sužalojimų.
  7. Tvirtumas ir ilgaamžiškumas: Žirklės turi lazeriu sukietintas pjovimo briaunas (apie 56 HRC), yra pagamintos iš aukštos kokybės specialaus įrankinio plieno, kaltos ir aliejuje grūdintos, kas garantuoja jų tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

Šis įrankis yra idealus pasirinkimas profesionalams, kurie siekia aukšto našumo ir patikimumo atliekant elektros darbus.

Sandėlyje: Turime

66,37 

Produkto kodas: 9511225_KNI Kategorijos: , , Teirautis apie prekę el. paštu: eprekyba@jurgaiva.lt

Panašios prekės

Pirkinių krepšelis