INOX TubiX S vamzdžių pjaustytuvas Knipex 903101

63,16 

Sandėlyje: Turime

63,16 

Produkto kodas: 903101_KNI Kategorijos: , , , Teirautis apie prekę el. paštu: eprekyba@jurgaiva.lt

Aprašymas

Knipex 903101 vamzdžių pjoviklis yra puikus pasirinkimas, kai reikia pjaustyti vamzdžius ribotoje erdvėje. Šis įrankis pasižymi „QuickLock” vienos rankos užrakinimo mechanizmu, leidžiančiu savarankiškai laikyti ir spausti vamzdį. Kompaktiškas dydis leidžia įrankį lengvai nešiotis kišenėje ir pjauti nerūdijantį plieną.

Pjoviklis gali pjauti vamzdžius, kurių skersmuo yra nuo 3 iki 30 mm (1/8 – 1 1/8 colio) ir sienelių storis iki 2 mm. Labai mažas pjovimo apskritimas užtikrina, kad pjovimo operacijai reikės minimalios erdvės. Vamzdžio skersmuo gali būti iš anksto nustatytas naudojant skalę ir pridedamas prie vamzdžio su spyruokliniu pjovimo ratuku.

Knipex 903101 pasižymi greitu ir tiksliu spyruoklinio pjovimo ratuko pozicionavimu, o pjovimo ratukas ir kreipiančiosios ritinėliai yra su aukštos kokybės adatų guoliais. Optimizuotas sukimo rankenėlė su tekstūruotu nykščio įdėklu suteikia 20 % didesnį sukimo momentą ir apsaugo nuo slydimo net ir šlapiomis sąlygomis.

Pjovimo ratuką lengva pakeisti, o atsarginis ratukas yra laikomas sukimo rankenėlėje. Pjovimo ratukas pagamintas iš aukštos kokybės guolių plieno, užtikrinant ilgaamžiškumą ir patikimumą.

Panašios prekės

Pirkinių krepšelis